Pagrindinis
Parduotuvė

APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT

4626,05

Pirkti dabar Palyginti
Sandelyje: Turime
SKU:192565 m

APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AP10M COMPACT viename įrenginyje sujungia kelias skirtingos maisto gaminimo įrangos funkcijas. Juo galima kepti, skrudinti, garinti įvairius maisto produktus. Kompaktiška konstrukcija leidžia efektyviai naudoti šį įrenginį ribotos erdvės virtuvėse neprarandant gaminimo kokybę.

Jį geriausia naudoti maitinimo įstaigose ir kitose maisto gamybos įmonėse.

Parametrai:
– Rankinis valdymas;
– Konvekcinis kepimas 30-285 °C, mišrus garų ir konvekcinis kepimas 30-230 °C, garuose 35-130 °C;
– Dviejų krypčių atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– 1 ventiliatoriaus greitis;
– Laikmatis 0-120 min;
– Skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas;
– Nerūdijančio plieno korpusas ir kamera;
– Halogeninės lempos;
– Talpa: 10xGN1/1-40 arba 6 GN1/1-65.

Gamintojas: APACH

Back to Top
Product has been added to your cart