APACH cirkuliatorius lėtpuodis ASV 1/1 GN R — profesionali įranga, naudojama ruošti patieklus Sous-vide metodu. „Sous Vide“ metodas vykdomas sudedant ingredientus į sandarią pakuotę ir ilgesnį laiką (nuo 20 minučių iki 72 valandų) kepant tikslioje temperatūroje. Ši technika neleidžia maistui prarasti maistinės vertės. Galutinis produktas išsaugo švelnumą ir sultingumą dėl reguliuojamo temperatūros nustatymo, kurį galima keisti pagal skirtingus receptus. Įrangos korpusas ir 25 l viryklė pagaminti iš nerūdijančio plieno. Galingi kaitinimo elementai užtikrina statinį šildymą ir leidžia palaikyti temperatūros diapazoną nuo 30 iki 99 °C. Matmenys: 575х370х300 mm Viryklės tūris: 25 l Maitinamas 230 V Maksimalios energijos sąnaudos: 1,7 kW Svoris: 16,5 kg.
Gamintojas: APACH