APACH cirkuliatorius lėtpuodis ASV 2/3 GN R — profesionali įranga, naudojama patiekalų ruošimui Sous-vide metodu. „Sous Vide“ metodas vykdomas sudedant ingredientus į sandarią pakuotę ir ilgesnį laiką (nuo 20 minučių iki 72 valandų) kepant tikslioje temperatūroje. Ši technika neleidžia maistui prarasti maistinės vertės. Galutinis produktas išsaugo švelnumą ir sultingumą dėl reguliuojamo temperatūros nustatymo, kurį galima keisti pagal skirtingus receptus. Įrangos korpusas ir 22 l viryklė pagaminti iš nerūdijančio plieno. Galingi kaitinimo elementai užtikrina statinį šildymą ir leidžia palaikyti temperatūros diapazoną nuo 30 iki 99 °C. Šioje lėtoje viryklėje yra rankenos, skirtos nešti, ir patogus čiaupas vandeniui išleisti po naudojimo. Matmenys: 420×360×300 mm Viryklės tūris:
Gamintojas: APACH