APACH cirkuliatorius lėtpuodis ASV WI-FOOD — profesionali įranga, naudojama patiekalų ruošimui Sous-vide metodu. „Sous Vide“ metodas vykdomas sudedant ingredientus į sandarią pakuotę ir ilgesnį laiką (nuo 20 minučių iki 72 valandų) kepant tikslioje temperatūroje. Ši technika neleidžia maistui prarasti maistinės vertės. Galutinis produktas išsaugo švelnumą ir sultingumą dėl reguliuojamo temperatūros nustatymo, kurį galima keisti pagal skirtingus receptus. APACH MINKSTA VIRTUVE ASV WI-FOOD turi jutiklinio ekrano skydelį, leidžiantį reguliuoti gaminimo temperatūrą. Receptus galima išsaugoti ir pasiekti naudojant specialią programą. Termostatas turi šildytuvą, kuris kontroliuoja temperatūrą 1/10 laipsnių tikslumu. Šiame modelyje yra rankena nešiojimui ir segtukas tvirtinimui prie laivo. Termostato korpusas pagamintas iš anoduoto aliuminio. Cirkuliacinis siurblys užtikrina nuolatinį skysčio srautą ir tolygų šilumos paskirstymą. Matmenys: 165x203x377 mm. Galia: 2 kW. Įtampa: 230 V.
Gamintojas: APACH