APACH konteineris ASV2 naudojamas kartu su APACH ASV2. Termostatas arba rotacinis katilas gamina patiekalus naudojant Sous Vide technologiją (gaminimas vakuume žemoje temperatūroje). Vakuuminėje pakuotėje esantis produktas kaitinamas kombinuotoje garų krosnyje 65–100 °C temperatūroje. Tada produktas yra atšaldomas šoko būdu, kad būtų išvengta bakterijų dauginimosi. Taip išsaugomos organoleptinės produkto savybės ir pailgėja jo galiojimo laikas. Taigi kiauliena ir paukštiena saugoma iki 18 dienų, jautiena ir veršiena – iki 30 dienų, daržovės – iki 45 dienų. Talpykla pagaminta iš nerūdijančio plieno ir su dangteliu. Matmenys: 565х360х230 mm. Talpykla skirta gastronormoms GN 1/1.
Gamintojas: APACH