APACH cirkuliatorius lėtpuodis ASV2 — tam tikra šildymo įranga, naudojama viešojo maitinimo ir prekybos įstaigų profesionaliose virtuvėse, skirta maisto ruošimui pagal Sous Vide technologiją (maistas gaminamas žemoje temperatūroje vakuuminėje pakuotėje) ir pusgaminiams gaminti ilgai. – terminuotas saugojimas. Sous Vide – tai maisto gaminimo technologija, kurios metu ingredientai dedami į sandarią pakuotę ir siunčiami į specialią viryklę su termostatu, kur kepami reikiamą laiką (nuo 20 minučių iki 72 valandų) pastovioje temperatūroje be vandens. . Šis gaminimo būdas leidžia išlaikyti visas patiekalų maistines medžiagas ir skonį. Produktas yra minkštas ir sultingas, nes temperatūra nustatoma atsižvelgiant į jo rūšį ir receptą, pagal kurį jis gaminamas. APACH SOFT COOKER ASV2 — termostatas su apsauginėmis grotelėmis, kuris palaiko ir užtikrina tikslią vandens temperatūros kontrolę naudojant Sous Vide technologiją. Galima naudoti kepimo bakuose iki 50 l. Cirkuliacinis siurblys užtikrina nuolatinį skysčio srautą ir vienodą temperatūros pasiskirstymą. Sistema turi automatinę apsaugą nuo perkaitimo. Jame sumontuota elektroninė valdymo sistema su ekranu ir mikroprocesoriumi, su galimybe konfigūruoti ir išsaugoti iki 5 programų. Pridedamas segtukas tvirtinimui prie indo. Viryklės matmenys 130×260×380 mm. Maksimalus naudojamas tūris: 50 l Maksimalus veikimo gylis: 16,5 cm. Maitinamas 230 V. Maksimali galia 2 kW. Bendras įrangos svoris 4,5 kg.
Gamintojas: APACH