CIRKULIATORIUS HURAKAN HKN-SV40 skirta gaminti patiekalus pagal Sous Vide technologiją. Šis novatoriškas metodas susideda iš maisto, anksčiau įdėto į hermetiškai uždarytą pakuotę be oro, terminio apdorojimo pastovioje temperatūroje. „Sous Vide“ technologija leidžia išsaugoti visas maistines medžiagas, vitaminus, patiekalų skonį, taip pat pailginti jų galiojimo laiką. Taikymas: restoranai, maisto aikštelės, barai. Įranga gali būti naudojama namuose. Maksimalus nustatymo laikas: 99 h 59 min. Optimalus darbinis tūris: 40 litrų. Korpuso medžiaga: nerūdijantis plienas. Modelio savybės: skaitmeninis valdymo pultas; LCD ekranas; temperatūros diapazonas nuo 25 iki 99 °C; specialus segtukas tvirtinimui prie indo. Šio modelio matmenys: 150x70x340 mm, svoris: 2,4 kg. Galia: 1,5 kW, įtampa: 230 V.
Gamintojas: HURAKAN