Grilius yra būtinybė kiekvienoje profesionalioje virtuvėje. Modelis užtikrina tolygų gaminio kepimą ant grotelių, o taip pat leidžia išsaugoti jo kokybę ir skonį su kepimo paviršiais, kurie veikia gaminį iš abiejų pusių. Darbinė temperatūra — 50-300 °C. Patogumui ant grotelių yra įrengtas nulašėjimo padėklas. Korpusas pagamintas iš nerūdijančio plieno; kepimo paviršius pagamintas iš emaliuoto ketaus. 2 viršutinis ir 1 apatinis kepimo paviršiai yra gofruoti. Viršutinių kepimo paviršių matmenys – 215х215×20 mm. Apatinio kepimo paviršiaus matmenys — 475х230×20 mm. Įrangos matmenys yra 570х370х210 mm. Maitinamas 230 V. Galia 3,6 kW. Bendras svoris 23 kg.
Gamintojas: HURAKAN