Konvekcinė krosnelė APACH AD44D leidžia gauti aukštos kokybės kepinių ar konditerijos gaminius naudojant konvekcijos ir garų derinį. Dėl plačių galimybių tokia įranga puikiai tinka viešojo maitinimo įstaigoms. Pagrindiniai konvekcinės orkaitės APACH AD44D privalumai : – Kepimas konvekciniu būdu 30-260 °C, kombinuotas kepimas 90-230 °C; – ventiliatorius užtikrina oro cirkuliaciją kameroje, padeda užtikrinti vienodą kaitinimą ir vienodus gaminimo rezultatus; – Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonailikti rudiems ir traškiems; – skaitmeninis vandens įpurškimo reguliavimas; – 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema; – nerūdijančio plieno konstrukcija; – halogeninės lempos; – skaitmeninis valdymo pultas; – 99 programos su 4 gaminimo ciklais kiekvienai programai; – nuolatinis maisto gaminimas; – pašildymas. Energijos suvartojimas 3,3 kW. Reikalinga maitinimo įtampa 230 V. Matmenys: 600 х 660 х 580 mm. Talpa: keturi 470×340 padėklai (yra komplekte). Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Gamintojas: APACH