Pagrindinis
Parduotuvė

KONVEKCINĖ KROSNIS APACH AD44M

1279,48

Pirkti dabar Palyginti
Sandelyje: Turime
SKU:192916 m

„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.„APACH KONVEKCINĖ KROSNIS AD44M leidžia gauti aukštos kokybės duonos ar konditerijos gaminius, naudojant konvekcijos ir garų derinį.

Funkcijos:
– Kepimas konvekciniu būdu 30-285 °C, kombinuotas 90-230 °C;
– Šiame modelyje yra injekcinis garintuvas, kuris reguliuoja drėgmę, tai leidžia pyragams ir duonai išlikti rudiems ir traškiems;
– vandens įpurškimas;
– 1 greičio atbulinės eigos ventiliatoriaus sistema;
– nerūdijančio plieno konstrukcija;
– halogeninės lempos;
– rankinis valdymo pultas;
– laikmatis iki 120 min;
– nuolatinis kepimas.

Charakteristikos:
Talpa: 4 padėklai 470х340 mm.
Atstumas tarp kreiptuvų: 80 mm.
Komplekte 4 kepimo skardos 470х340 mm.

Gamintojas: APACH

Back to Top
Product has been added to your cart