Pagrindinis
Parduotuvė

VIRIMO KATILASS SU NETIESIOGINIU ŠILDYMU, 800X700X900, ELEKTRINIS, P 12KW, V 80L

3564,35

Pirkti dabar Palyginti
Sandelyje: Turime
SKU:9905782

• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)• puikiai tinka sriuboms, daržovėms, makaronams, mėsos ir pieno patiekalams ruošti
• kaitinimo laikas nuo 20 iki 90 °C ~ 56 min.
• netiesioginio virimo tipas (vandens apvalkalas)

Gamintojas: STAGLAST

Back to Top
Product has been added to your cart